• +03 866 23 23
  • info@bodyrepair.be

Over ons

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Carrosserie BodyRepair is een multi-merken koetswerkhersteller met méér dan 30 jaar ervaring.  Wij zijn door ALLE verzekeringsmaatschappijen erkend én gewaardeerd door vele vlootbeheerders en leasemaatschappijen. Als lid van Schadenet België bieden wij steeds een hoge klantenservice aan een hoog kwaliteitsniveau.  Bovendien dragen wij het label "Duurzaam Repareren" (meer info vindt u hier). U vindt ons centraal gelegen langs de A12 in Willebroek (hoofdzetel) én in Aartselaar (servicepunt). We bedienen zo een ruime regio van Antwerpen tot Brussel en van Sint-Niklaas tot Mechelen.

U kan bij ons terecht met álle koetswerkschades van álle merken.  Wij hebben geinvesteerd in hoogstaande materialen en gereedschappen om alle soorten plaatwerk aan te kunnen (staal aluminium UHS staal).  Bovendien hebben wij een eigen kleurlabo zodat we zelfs de meeste complexe kleur kunnen mengen.  Heeft u een beschadigde velg?  In vele gevallen kunnen we deze herstellen aan een lagere dan de nieuwprijs.  Ook kunststoflassen kent voor ons geen geheimen.  Hierdoor zij we in staat een bumper te herstellen die elders wordt vervangen.  Uiteraard zijn wij ook gespecialiseerd in spot-repair  uitdeuken zonder spuiten  richtwerk aircoservice  etc.

Wij leveren diensten van topkwaliteit.  Daarom bieden we een Lifetime Warranty op onze watergedragen en milieuvriendelijke Cromax Pro lakken.  Bovendien geven wij u 2 jaar garantie op onze herstelling.  Wil u graag mobiel blijven?  Ook dat kunnen we garanderen met ons ruim vervangwagenpark (steeds jonge wagens met GPS ecolabel A en bluetooth)